Google+
Home » Justitie » Accident cu patru victime după ce o mașină s-a răsturnat în șanț

Accident cu patru victime după ce o mașină s-a răsturnat în șanț

Neadaptarea vitezei a fost principala cauză a unui accident rutier în urma căruia patru persoane au ajuns la spital.

Poliția Municipiului Huși a fost sesizată vineri dimineață prin apel de urgență 112, de către o conducătoare auto de 41 de ani, din comuna Bunești-Averești, despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Tăbălăești, comuna Bunești-Averești, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că femeia nu a redus viteza corespunzător într-o curbă la dreapta, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 244 D, din direcția Bunești-Averești către Huși. Din acest motiv autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Pasageri în autoturism erau doi bărbați, unul de 66 de ani domiciliat in Brașov și celălalt de 47 de ani, dar și o minoră de 11 ani, ambii din localitatea Bunești-Averești. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 47 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului și a celorlalți pasageri. Acestora le-au fost acordate îngrijiri medicale și nu au necesitat să rămână internați.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: