Home / Sport / Bozo Rudic, prezentat oficial ca antrenor al echipei HC Vaslui

Bozo Rudic, prezentat oficial ca antrenor al echipei HC Vaslui

Noul antrenor al echipei Handbal Club Vaslui, sârbul Bozo Rudic, a fost prezentat oficial, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta consideră că noua sa echipă are șanse să se salveze de la retrogradare și a spus că va face tot posibilul pentru atingerea acestui obiectiv.

“Este o nouă provocare pentru mine. De câte ori am fost aici, am găsit sala plină, echipa are susținere. Știu că e greu și cu bătaie să nu retrogradăm, dar echipa este cunoscută, e o formație care se luptă, se bate, o echipă cu o mentalitate deosebită, care nu pierde ușor acasă. Dacă nu credeam că se poate salva, nu veneam aici. Azi am avut primul antrenament, cu lot cam subțire, dar trebuie să facem tot posibilul să ne salvăm de la retrogradare. Eu nu vorbesc prea mult, sunt mai cunoscut pentru faptul că prefer să muncesc decât să vorbesc”, a afirmat Bozo Rudic.

Bozo Rudic va fi secondat pe banca tehnică de Bogdan Pralea, cel care a pregătit echipa după plecarea antrenorului Sandu Iacob. “Sper ca împreună să reușim să scoatem echipa din pasa mai proastă și să ne atingem obiectivul de a nu retrograda. Important este ca toți jucătorii să răspundă pozitiv cerințelor noastre. Prima etapă este foarte importată, iar apoi lucrurile vor merge bine, cu siguranță”, a spus Bogdan Pralea.
Conducerea administrativă a clubului vasluian a precizat că noul antrenor a semnat un contract pe șase luni, cu posibilitate de prelungire pe unul sau doi ani. Oficialii HC Vaslui au declarat că echipa are probleme de lot și în perioada următoare vor fi aduși cel puțin doi jucători, dintre care unul pentru postul de pivot. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: