Google+
Home » Social » Doi copii de 4 și 6 ani, răniți grav după ce mașina condusă de mama lor s-a răsturnat la benzinăria de la Codăești

Doi copii de 4 și 6 ani, răniți grav după ce mașina condusă de mama lor s-a răsturnat la benzinăria de la Codăești

Doi copii de 4 și 6 ani, din județul Iași, au fost răniți grav în urma unui accident petrecut în zona benzinăriei de la Codăești, după ce mașina în care se aflau și care era condusă de mama lor s-a răsturnat în afara șoselei. Ambii frați au fost transferați de medicii Spitalului Județean de Urgență Vaslui la o unitate medicală din Iași.

Accident grav pe drumul național DN 24, la intrarea în județ dinspre Iași. O femeie de 31 de ani, din localitatea ieșeană Miroslava, și-a băgat copiii în spital, după ce s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei. Pe fondul ceții dense de afară, tânăra a pierdut controlul asupra direcției autoturismului în curba de la benzinăria de la Codăești.

Conducătoarea auto a afirmat că a văzut ceva ca o umbră pe șosea, astfel încât s-a speriat și a frânat brusc, răsturnându-se în afara părții carosabile. Cei doi copii ai femeii, o fetiță de patru ani și un băiețel de șase ani, au suferit policontuzii, fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Medicii SJU Vaslui au decis transferul celor doi frați la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iași. În ceea ce o privește pe șoferiță, aceasta va fi cercetată de polițiști pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: