Google+
Home » Administratie » Posturi de ofițeri și subofițeri scoase la concurs de ISU Vaslui

Posturi de ofițeri și subofițeri scoase la concurs de ISU Vaslui

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui organizează concursuri în vederea ocupării mai multor posturi. Vasluienii au șansa de a deveni ofițer specialist II – din cadrul compartimentului Comunicații; ofițer specialist I – din cadrul compartimentului Tehnic; subofițer tehnic principal – din cadrul compartimentului Tehnologia informației.

Primirea cererilor de înscriere la concurs se face la Serviciul Resurse Umane situat la etajul III în clădirea Prefecturii Vaslui, până la data de 10.01.2018, ora 16.00. Documentele constitutive ale dosarului de recrutare vor fi depuse în volum complet până la data de 26.01.2018, ora 16.

Alte date și informații cu privire la organizarea și desfășurarea concursurilor sunt publicate pe pagina oficială de internet a unității, la adresa www.isuvaslui.ro, și prin afișare la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui sau prin telefon 0235/311.212 int. 29.071 sau 29.075, luni-vineri între orele 8.00 – 16.00. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: