Google+
Home » Politic » Președintele PMP Vaslui: ”Nu o să mai critic PSD. De ce să-l criticăm dacă nu facem nimic?”

Președintele PMP Vaslui: ”Nu o să mai critic PSD. De ce să-l criticăm dacă nu facem nimic?”

Președintele Organizației Județene Vaslui a PMP Corneliu Bichineț susține că, din acest an, nu va mai critica PSD, principalul partid de guvernământ. Obiectivul formațiunii pe care o conduce este să facă acțiuni concrete astfel fel încât ”să-i poată da jos” pe cei aflați de atâția ani la conducerea județului.

PSD-ul lui Dumitru Buzatu a fost luat din nou în vizor de către liderul PMP Vaslui, Corneliu Bichineț. Se pare că ar fi și pentru ultima dată, după spusele parlamentarului vasluian din opoziție, care, în cadrul unei conferințe de presă, a afirmat că nu va mai critica pe social-democrații aflați la putere. În opinia lui Bichineț, mult mai important ar fi pentru partidele din opoziție, și nu numai, să facă în așa fel încât să găsească soluții pentru a-i înlocuit pe cei de la PSD.

Începând de astăzi, nu o să mai critic PSD. Mi-am propus să nu mai dau cu barda. De ce să-l criticăm dacă nu facem nimic să-l dăm jos? Și la acțiunea de 1 Decembrie m-am simțit ca la a 79-a aniversare a PSD, venită încă de pe vremea lui Stalin. Am stat liniștit că am putut să-l admir în preajma lui Buzatu pe deputatul Irinel Stativă, pentru că în Parlamentul României nu pot să-l văd. Puterea nu ți-o dă nimeni, ci o preiei prin muncă”, a declarat președintele PMP, Corneliu Bichineț.

Liderul PMP a mai spus că la alegeri nu vor fi ușor de dat jos primarii PSD, însă i-a sfătuit pe oameni că dacă vor să-i înlocuiască pe social-democrați, atunci ar fi bine că se înscrie în partide. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: