Google+
Home » Sport » Real Junior Vaslui participă în weekend la Cupa Prosport Focșani

Real Junior Vaslui participă în weekend la Cupa Prosport Focșani

Grupele 2007 și 2008 de la Real Junior Vaslui vor disputa în weekend turneul de fotbal Cupa “Prosport” Focșani, competiție amicală de anvergură la care participă an de an elita fotbalului românesc la nivel de juniori.

Clubul condus de profesorul Ciprian Amarandei, înființat acum doar 2 ani, are deja un istoric demn de luat în seamă la Focșani. Grupele 2007, 2008 și 2009 de la Real Junior Vaslui sunt o prezență constantă, iar rezultatele deosebite obținute acolo de componenții clubului vasluian le-au dat șansa micilor fotbaliști de a participa la fazele finale ale Trofeelor „Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene”. În anul 2016, puștii vasluieni născuți în 2008 au jucat finala mică a campionatului național împotriva bucureștenilor de la Galactik. La finele anului trecut, grupa 2009 de la Real Junior Vaslui a participat la turneul final al Trofeului ,,Gheorghe Ene”.

Cupa „Prosport” Focșani va fi găzduită de baza sportivă Valentino Sports din Focșani și complexul Green Garden Odobești. Jocurile se vor juca în cele mai bune condiții, în baloane încălzite și pe terenuri sintetice de ultimă generație. La fiecare categorie de vârstă vor fi doar câte opt formații. Meciurile se vor derula pe durata a două reprize de câte 25 de minute, în sistem de joc 6+1. Organizatorii revin la tradiția de a premia toate echipele și toți copiii prezenți la turneu.

Printre adversarii vasluienilor se află Academia Luceafărul Cluj – Napoca, campioana în exercițiu la categoriile 2005, 2007 și 2008. Dar și alte echipe de calibru precum Prosport Focșani (bronz național acum 3 ani cu grupa 2007), Stars Brăila (a participat în 2008 la Turneul Final al Trofeului “Gheorghe Ene), Academia FC “U” Luceafărul Cluj Napoca (vicecampioană națională în sezonul 2016-2017 la grupa 2004, grupa 2006 este campioană națională în 2017, iar grupa 2007 este câștigătoarea fazei finale a Trofeului “Gheorghe Ola”), AFK Miercurea Ciuc (grupa 2008 a jucat finala mică a Turneului ,,Gheorghe Ola”, grupa 2007 a disputat finala mică anul trecut), Viitorul Bacău, Academia de Fotbal “Sport Team” București, Bucegi Râșnov, LPS Focșani. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: