Google+
Home » Administratie » Liber la plata taxelor și impozitelor locale la Vaslui. Primăria acordă și reducerea de 10%

Liber la plata taxelor și impozitelor locale la Vaslui. Primăria acordă și reducerea de 10%

Primăria Vaslui a deschis, de luni, ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor locale aferente acestui an. Așa cum era de așteptat, contribuabilii au stat la rând pentru a-și plăti birurile și, evident, de a beneficia de acea bonificație de 10%.

Populația municipiului Vaslui are liber, începând din această săptămână, la plata impozitelor pentru case și terenuri pentru anul în care tocmai am intrat. Odată cu închiderea anului financiar anterior, primăria a deschis toate cele cinci ghișee pentru contribuabili. În aceste condiții, contribuabilii au dat buluc pentru a-și achita birurile încă din prima zi, ceea ce le-a adus și acea reducere de 10% acordată celor care-și plătesc impozitele locale până pe 31 martie 2018.

În condițiile în care ghișeele au fost deschise pentru lucrul cu publicul până pe 29 decembrie inclusiv, a fost necesară o perioadă pentru închiderea anului financiar 2017. De aceea, în prima săptămână din acest an s-au încasat doar o serie de taxe și s-au eliberat înscrisuri necesare contribuabililor, fără a se încasa impozitele pe care și terenuri”, ne-a declarat Eugen Boț, directorul Direcției de Impozite și Taxe a Primăriei Vaslui.

La nivelul municipiului Vaslui, vor avea de achitat impozite locale 50.000 de contribuabili persoane fizice și 3.200 de plătitori persoane juridice. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: