Home / Invatamant / Elevi de la Școala nr. 5 Vaslui au depus o coroană la statuia lui Ștefan cel Mare din centrul municipiului

Elevi de la Școala nr. 5 Vaslui au depus o coroană la statuia lui Ștefan cel Mare din centrul municipiului

Mai mulți elevi de la Școala nr. 5 Vaslui au depus depus o coroană de flori la statuia lui Ștefan cel Mare din centrul municipiului Vaslui pentru a marca 543 de ani de la lupta de la ”Podul Înalt”. Copiii, deși în vacanță, au participat și la o oră de istorie interactivă desfășurată la Centrul Municipal pentru Promovare și Informare Turistică al Primăriei Vaslui.

Cei 543 de ani de la bătălia de la ”Podul Înalt” au fost marcați și de către o parte dintre elevii Școlii nr. 5 ”Ștefan cel Mare” Vaslui. Aceștia au depus o coroană de flori la statuia din centrul municipiului reședință a fostului domnitor al Moldovei. De asemenea, elevii au participare și la o oră de istorie interactivă desfășurată la Centrul Municipal pentru Promovare și Informare Turistică al Primăriei Vaslui.

Semnificația istorică a zilei de 10 ianuarie 1475 a fost subliniată, odată în plus, și de către reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui, la a căror inițiativa s-a derulat un eveniment cu caracter educativ, avându-i ca parteneri pe elevi ai Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare. Deși aflați în vacanță, copiii au manifestat interes pentru această acțiune”, a declarat reprezentantul Primăriei Vaslui, Ramona Ailioaei.

Cei mai activi elevi la ora de istorie interactivă au fost premiați de către reprezentanții Primăriei Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Apicultorii vasluieni trebuie să își verifice conturile în această săptămână!

În următoarele zile, cei 498 ...

Proprietarii vasluienii și-au vândut pe bandă rulantă terenurile agricole moștenite

de Dănuț CIOBANU În ultimii ...

Însemnele nazismului, imprimate pe peretele unei bănci din centrul Vasluiului

Însemnele nazismului au fost imprimate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: