Google+
Home » Justitie » Mașină furată din Franța, depistată la controlul de frontieră

Mașină furată din Franța, depistată la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Renault care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.

Leonid P., cu cetățenie română și moldovenească, a încercat să intre în țară la volanul autoturismului, ocazie cu care polițiștii au constatat că mijlocul de transport în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de Franța la data de 28 decembrie 2017. Autoturismului în cauză îi fuseseră atribuite alte plăcuțele de înmatriculare.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din Franța, contra sumei de 3.400 euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de tăinuire și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de 16.000 lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: