Google+
Home » Administratie » Prefectul cere mai multă transparență din partea structurilor județene ale MAI în relația cu presa. Lipsa unui purtător de cuvânt la ISU Vaslui, principala nemulțumire

Prefectul cere mai multă transparență din partea structurilor județene ale MAI în relația cu presa. Lipsa unui purtător de cuvânt la ISU Vaslui, principala nemulțumire

Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, a declarat ieri că structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne ar trebui să aibă o mai bună colaborare cu presa. Prefectul susține că în ultima perioadă mai mulți reprezentanți ai presei i-au semnalat faptul că aceste instituții au anumite deficiențe legate de comunicare.

Potrivit acestuia, principalele nemulțumiri ale ziariștilor ar fi legate de comunicarea deficitară a informațiilor de interes public din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” Vaslui, instituție care nu are angajat un purtător de cuvânt. Eduard Popica a precizat că au fost situații în care reprezentanții ISU au anunțat cu întârziere chiar și Instituția Prefectului despre producerea unor situații de urgență.

“Toate structurile Ministerului de Interne ar trebui să aibă o bună colaborare cu presa. Având în vedere că există anumite nemulțumiri în rândul ziariștilor cu privire la modul de comunicare din anumite instituții, vom avea o întâlnire cu reprezentanții tuturor structurilor ministerului și vom pune pe ordinea de zi și subiectul referitor la felul în care sunt comunicate informațiile de interes public”, a declarat prefectul județului Vaslui, Eduard Popica. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: