Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ: Accident teribil cu un camion, un microbuz și un autoturism în comuna Munteni de Jos

ULTIMA ORĂ: Accident teribil cu un camion, un microbuz și un autoturism în comuna Munteni de Jos

Trei mașini (două autoutilitare și un autoturism) au fost implicate într-un accident rutier, astăzi, în jurul orelor 12.30, pe raza comunei Muntenii de Jos. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Vaslui, cu răni destul de grave.

Din primele constatări ale polițiștilor ajunși la fața locului, a reieșit că șoferul unui camion, cu număr de Bacău, a încercat să depășească o autoutilitară ce intenționa să facă o manevră spre un drum lateral stânga. Camionagiul nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care s-a angajat în depășire și abia în ultimul moment a observat că pe contrasens venea un autoturism. Ca să evite impactul, a tras brusc de volan, însă a lovit un autoturism ce staționa pe marginea carosabilului și în care se aflau două persoane, între care și bărbatul ajuns la spital.

În accident a mai fost implicat și un copil în vârstă de 9 ani, care se afla în autoutilitară, dar, din fericire a scăpat cu răni ușoare, ce nu au necesitat transportarea la spital.

”A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

 

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: