Google+
Home » Administratie » Comisia de disciplină de la SJU Vaslui va face verificări în cazul unui medic acuzat că a refuzat să consulte un pacient

Comisia de disciplină de la SJU Vaslui va face verificări în cazul unui medic acuzat că a refuzat să consulte un pacient

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna vasluiană Berezeni, care a fost supus în trecut unei intervenții chirurgicale la Institutul Regional de Oncologie din Iași, s-a prezentat de mai multe ori la SJU Vaslui, deoarece s-a simțit rău, iar rudele sale acuză faptul că medicul oncolog a refuzat să-l consulte.

Conform conducerii unității medicale vasluiene pacientul necesită îngrijiri paliative, iar spitalul nu oferă astfel de servicii. Comisia de disciplină din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui va face verificările de rigoare.

“În ultimele luni, au fost făcute o serie de reclamații cu privire la faptul că medicul respectiv ar fi refuzat să consulte un pacient. Aparținătorii au reclamat atât telefonic acest aspect, cât și pe e-mail. Urmează ca acest caz să fie analizat în cadrul comisiei de disciplină și ulterior să comunicăm dacă au fost dispuse anumite sancțiuni”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: