Home / Social / Se fac angajări în Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui

Se fac angajări în Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui

Până pe 19 ianuarie, vasluienii care vor să se angajeze în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție se pot înscrie la concurs pentru unul dintre cele 15 posturi vacante. Concursul va avea loc pe 17 martie 2018.

Opt dintre acestea sunt de ofițer de poliție, în specialitățile: Schengen și Relații Internaționale (1 post), Securitate și Sănătate în Muncă (1 post), Comunicații și Informatică (2 posturi), Financiar (1 post), Sisteme de Securitate (1 post), Sociologie (1 post), Identificări Judiciare (1 post).

De asemenea, la concurs vor fi scoase și patru posturi de agent de poliție, specialitățile Marketing și Achiziții, Comunicații și Informatică, Financiar, Identificări judiciare – reîncadrare.

Mai există trei posturi pentru personal contractual – analist programator, operator controlor date și îngrijitor deservire.

”Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerințelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condițiile legale. Înscrierile se vor realiza în perioada 11 – 19 ianuarie a.c. la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în intervalul orar 08.00-16.00, numai în zilele lucrătoare. Condițiile ce trebuie îndeplinite de către candidați, calendarul întregii activități, tematica și bibliografia, precum și alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://vs.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră, respectiv http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției Est News de către IJP Vaslui. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: