Home / Administratie / Transurb SA Vaslui a introdus trei trasee noi în municipiu, unul pentru bolnavii ”navetiști” dintre Policlinică și Spitalul Județean

Transurb SA Vaslui a introdus trei trasee noi în municipiu, unul pentru bolnavii ”navetiști” dintre Policlinică și Spitalul Județean

Transurb SA Vaslui a introdus trei trasee noi în municipiu, unul dintre acestea pentru bolnavii ”navetiști” dintre Policlinica din dealul Copoului și Spitalul Județean de Urgență, având în vedere că între cele două locații sunt aproape patru kilometri. Un alt traseu este special pentru elevii navetiști din suburbia Moara Grecilor care frecventează cursurile Școlii nr. 2 Dimitrie Cantemir.

Locuitorii municipiului Vaslui, și nu numai, se pot bucura de trasee noi pe care pot circula cu mijloace de transport în comun. Și asta după ce Transurb SA, societatea la care Consiliul Local este unic acționar, a decis introducerea unor linii noi în urma cererilor făcute de către anumite categorii de persoane, cum ar fi bolnavi sau elevi. Astfel, pentru a venit în sprijinul acestora, s-au introdus trei trasee, pe lângă cele 22 existente deja.

Primul traseu îi ajută pe cei cu probleme de sănătate să facă mai ușor naveta între Policlinica din dealul Copoului și Spitalul Județean de Urgență, având în vedere că între cele două locații sunt aproape patru kilometri. Microbuzele pentru această linie vor pleca din Autogara Transurb la orele 7.30, 9.00, 10.00, 13.00, 15.00 și 19.30 și vor circula pe traseul Piața Traian – Penny – Direcția Agricolă – Policlinică – Direcția Silvică – strada 13 Septembrie – strada Cpt. Claudiu Filote – Școala 10 – Școala Elisabeta Polihroniade – Spitalul Județean Vaslui – Textila și retur.

Cea de-a doua linie nou înființată este pe traseul Autogara Transurb – fostul CET – Zona Industrială, până la societatea Bico Industries și retur, cu plecări de la destinație la orele 5.15, 5.50, 13.15, 14.00 și 21.05. Pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc în zona Green Park de la poalele pădurii Paiu, Transurb SA intenționează să înființeze și două stații de autobuz la Ceramica pentru preluarea locuitorilor din acel cartier de case.

Ce de-al treilea traseu înființat este unul special pentru elevii care locuiesc în suburbia Moara Grecilor și care, de la desființarea unității de învățământ din localitate, fac naveta în oraș la Școala nr. 2 ”Dimitrie Cantemir”. Pentru aceștia, microbuzul pleacă la ora 7.30 din Moara Grecilor și la 12.00 din fața școlii unde frecventează cursurile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2.000 de cupluri din județul Vaslui s-au căsătorit în anul trecut

În perioada ianaurie – octombrie ...

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: