Home / Administratie / Iată motivul pentru care vasluienii nu vor mai avea patinoare în această iarnă

Iată motivul pentru care vasluienii nu vor mai avea patinoare în această iarnă

Locuitorii municipiului Vaslui nu vor avea patinoar în aer liber acest sezon rece, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Nicio firmă nu s-a înscris la licitația organizată de nu mai puțin de trei ori de către primărie, deși s-ar fi acceptat și introducerea unei taxe de intrare.

Mișcarea în aer liber pe un patinoar rămâne doar un vis în această iarnă pentru locuitorii municipiului Vaslui. Autoritățile nu au reușit, din păcate, să convingă nicio firmă să vină să-și monteze instalațiile de frig pe terenul de tenis din Parcul Copou. Nu se cunosc, încă, adevăratele motive pentru care cele trei licitații organizate de către primăriei nu au prezentat interes.

Ceea ce a depins de noi, am făcut, în sensul de a organiza și relua chiar o licitație, așa cum prevede legea, pentru închirierea acelui teren pentru transformarea pe timpul sezonului rece în patinoare. Evident, ar fi fost foarte bine venit pentru locuitorii municipiului, având în vedere că patinajul este un mod de a te relaxa și a face mișcare”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Condițiile impuse de autoritățile locale vasluiene nu au fost unele care să alunge firmele de la licitație. Chiria pe care ar fi urmat să o plătească era de 3 lei/mp pe lună și, față de anii din urmă, când intrarea era gratuită, agentul economic câștigător ar fi avut voie să impună și o taxă de acces de 10 lei, fără a lua în calcul patinele puse la dispoziție tot contracost pentru cei care nu veneau cu ele de acasă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Zeci de manifestări culturale, sociale și sportive importante, organizate de Primăria Vaslui până la sfârșitul anului

Primăria Vaslui va organiza, până la sfârșitul acestui an, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: