Google+
Home » Sport » Winter Cup Vaslui 2018 candidează la titlul de cea mai mare competiție de fotbal în sală din țară. Ediția a VII-a programează în premieră și o competiție pentru fete

Winter Cup Vaslui 2018 candidează la titlul de cea mai mare competiție de fotbal în sală din țară. Ediția a VII-a programează în premieră și o competiție pentru fete

Ediția din acest an a turneului amical de fotbal în sală Winter Cup Vaslui ar putea fi cea mai mare manifestare sportivă derulată pe timpul iernii în România. Zeci de echipe din țară vor concura la nu mai puțin de șase categorii.

La fel ca anul trecut fotbaliștii vor disputa categoriile Open, Under 19, Under 19 – Futsal și Old Boys (39+). În premieră însă, ediția a 7-a a turneului amical, va conține și categoria Open Fete. De asemenea va mai avea loc un turneu Futsal fără limită de vârstă.

Federația Română de Fotbal va fi și în 2018 partener al AJF Vaslui în organizare. Pentru al treilea an consecutiv președintele FRF, Răzvan Burleanu, va fi prezent la festivitatea de premiere. În organizare se mai implică Federația de Minifotbal din România, Primăria Vaslui, Direcția Județeană de Sport și Tineret, CS “Viitorul” Vaslui, precum și o serie de firme locale.

Turneul se va disputa în Sala Sporturilor Vaslui și sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui, pe durata a trei weekend-uri. În primă fază competiția va programa meciuri între 9 și 11 februarie. Iubitorii fotbalului din județ vor putea asista la o nouă doză de spectacol între 16 și 18 februarie. În acel weekend vor intra în competiție și echipele oaspete care vin din alte județe. Weekend-ul finalelor va fi în perioada 23 – 25 februarie.

Vasluienii dornici să ia parte la festivalul fotbalului în sală se pot înscrie până pe 7 februarie. Pentru a participa la competiție vor trebui să achite 300 lei / echipã, dar și o o taxã de 25 lei, pentru arbitraj, înaintea fiecărui meci. O echipã de juniori se poate înscrie atât la turneul Open, cât și la turneul Futsal.

Spectatorii prezenți la meciurile turneului vor avea șansa de a obține un premiu, în urma unei tombole care va avea loc în ziua finalei “WinterCup” Vaslui 2018. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: