Google+
Home » Sanatate » Copil de un an din Vetrișoaia, dus în stare gravă la spital după ce, lăsat nesupravegheat, s-a intoxicat cu fum

Copil de un an din Vetrișoaia, dus în stare gravă la spital după ce, lăsat nesupravegheat, s-a intoxicat cu fum

Un copil de un an a fost dus în stare gravă la spital, duminică, după ce, lăsat nesupravegheat de către părinți în locuință, s-a intoxicat cu fum. Incendiul a fost provocat de un frate mai mare care s-a jucat cu chibriturile în casă, dând foc la mai multe haine.

La un pas de tragedie într-o familie din Vetrișoaia. Un copil de doar un an a fost la un pas să-și piardă viața, după ce fratele său s-a jucat cu chibriturile în casă și a incendiat mai multe lucruri.

Ulterior, băiatul de 10 ani care a dat foc a ieșit din casă, lăsându-și fratele în acea cameră. Copilul a fost găsit în stare de inconștiență în locuință chiar de către părinți, care au sunat la numărul de urgență 112.

La locul solicitării, s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a găsit minorul intoxicat cu monoxid de carbon. După stabilizare, copilul a fost preluat de ambulanță, însă, în drum spre spital, s-a luat decizia transferului într-o autospecială de terapie intensivă mobilă, având în vedere starea pacientului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Copilul a fost transportat la o unitate spitalicească din Iași, având în vedere starea gravă în care se afla.

În ceea ce privește incendiul, acesta a fost stins de către părinții copilului, fără a mai fi nevoie de intervenția pompierilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: