Google+
Home » Sport » Gimnastele bârlădene vor evolua și în acest an la Grand Prix de Nîmes, în Franța

Gimnastele bârlădene vor evolua și în acest an la Grand Prix de Nîmes, în Franța

Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va fi prezent și anul acesta la concursul de notorietate Grand Prix de Nîmes, aflat la a 43-a ediție.

Anul acesta, echipa de gimnastică a CSS Bârlad ce va merge în Franța va fi compusă din cinci gimnaste: Bianca Iacob, Beatrice Irimescu, Andra Donose, Amalia Balan și Ștefania Coșeru. Echipa va fi însoțită de antrenorii Ana Maria și Liviu Iordache, alături de care va fi prezent și profesorul Ioniță Chirilă, cel care a inițiat și intermediat după ’90 participarea gimnastelor bârlădene la acest concurs.

CSS Bârlad va fi prezent pentru a 24 – a oară la Nîmes, în Franța, plecarea gimnastelor find programată pe 24 ianuarie. Pe 27 ianuarie vor evolua în cadrul competiției. Cheltuielile pentru călătoria cu avionul, dus – întors, depășesc 10.000 de lei. Acești vor fi alocați din bugetul local, după ce suma va fi aprobată de Consiliul Local într-o ședință de îndată, programată miercuri, la ora 11:00.

Antrenorii speră ca și de această dată gimnastele să evolueze cât mai bine și să se întoarcă cu premii importante, așa cum s-a întâmplat de-a lungul anilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: