Home / Social / Un șofer a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Un șofer a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Un șofer de 63 de ani a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina înainte de intrarea în localitatea Solești, de pe drumul național DN 24. Polițiștii l-au testat pe bărbatul de 63 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Viteza cu care circula cu mașina un bărbat din județul Iași putea să-l coste viața pe acesta. Șoferul de 63 de ani, grăbit probabil să ajungă acasă și ”ajutat” și de caii putere ai SUV-ului pe care-l conducea, a pierdut controlul într-o curbă cu puțin timp înainte de a intra în Solești și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, pe câmpul de lângă șosea. Buimăcit, ieșeanul a ieșit, însă, nevătămat de sub plafonul turtit al mașinii, ceea ce i-a luat prin surprindere și pe polițiștii ajunși la fața locului.

Conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale astfel încât a refuzat transportul la spital. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În momentul producerii accidentului, ieșeanul de 63 de ani se afla singur în mașină astfel încât nu au existat victime. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: