Home / Social / Bătrânii din Bârlad primesc și anul acesta, gratis, sticle pentru apă caldă de la Myosotis

Bătrânii din Bârlad primesc și anul acesta, gratis, sticle pentru apă caldă de la Myosotis

Asociația Myosotis România oferă și anul acesta sticla pentru apă caldă tuturor bătrânilor și persoanelor care suferă de diverse dureri musculare. Cei interesați vor primi gratuit această sticlă de la Centrul Myosotis, distribuția fiind efectuată de voluntarii asociației.

„Suntem bucuroși că putem oferi și anul acesta un cadou bătrânilor din Bârlad. Iarna trecută am distribuit aproximativ 200 de astfel de sticle. A fost minunat că am avut ocazia să cunoaștem oameni deosebiți și să le ascultăm poveștile. Mulțumesc voluntarilor pentru dragostea și entuziasmul cu care îi întâmpină pe bătrânii comunității noastre. Aceste sticle ne-au fost donate de către un grup de bătrâni din Țara Galilor care cu drag au împletit câte o husă pentru fiecare sticlă”, a declarat Mihai Popa, directorul Asociației Myosotis România.

Bătrânii din Bârlad sau reprezentanți ai acestora sunt așteptați la sediul Myosotis situat în zona Pieței Sf. Ilie, str. Ștefan cel Mare nr. 6, de luni până vineri, în intervalul orar 14:00 – 16:00. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

712 asistenți maternali trebuie să restituie Protecției Copilului Vaslui peste 2 milioane lei

de Dănuț CIOBANU 712 asistenți ...

Șoseaua de centură a municipiului Vaslui intră în proiectare

de Dănuț CIOBANU Proiectanții vor ...

Elevii profesorului bârlădean Corneliu Pleșu au rupt inimile juraților Festivalului Național de Creație și Interpretare ”Dăm folk”

de Simona MIHĂILĂ Succes memorabil ...

%d blogeri au apreciat: