Home / Social / Peste 30 de candidați pe loc pe cele trei posturi scoase la concurs de ISU Vaslui

Peste 30 de candidați pe loc pe cele trei posturi scoase la concurs de ISU Vaslui

Peste 30 de candidați pe loc s-au înscris la concursul cu angajare din sursă externă organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui. Paradoxal, cel mai ”vânat” post este cel de subofițer, pentru care s-au înscris nu mai puțin de 47 de candidați.

Cele trei posturi vacante scoase la concurs de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, cu angajare strictă din sursă externă, au o căutare foarte mare în rândul celor care vor să se angajeze în structurile Ministerului Afacerilor Interne. Nu mai puțin de 93 de candidați s-au înscris la concurs, ceea ce înseamnă o concurență de cel puțin 30 de persoane pe loc.

”Bătaia” cea mai mare este pentru postul de subofițer în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, pe care s-au înscris nu mai puțin de 47 de candidați. Un interes la fel de mare prezintă și postul de ”ofițer specialist I”, în cadrul Serviciului Logistic, Compartimentul Tehnic, râvnit de 32 de persoane. Pe cel de-al treilea post vacant cu angajare din sursă externă, respectiv ”ofițer specialist II”, Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației, concurează 14 candidați, numărul acestora fiind mai mic din cauza cerințelor impuse cu privire la studii.

Sita celor 93 de candidați pe cele trei posturi scoase la concurs de ISU Vaslui începe să cearnă pe 19 ianuarie, atunci când va avea loc prima probă eliminatorie, respectiv examenul psihologic, care va fi susținut la Galați de toți candidații din Moldova. Testul de foc va fi în perioada 12-28 februarie, interval în care vor avea loc evaluările performanțelor fizice, pe un traseu aplicativ. Departajarea finală pentru cei care vor trece de probele eliminatorii se va face pe 7, 8 sau 9 martie, atunci când va avea loc proba scrisă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: