Home / Social / Vasluienii pot munci în Danemarca, la cules de mazăre

Vasluienii pot munci în Danemarca, la cules de mazăre

Vasluienii pot să își încerce norocul pentru a prinde unul din cele 100 de locuri de muncă disponibile în Danemarca, pentru culegători de mazăre. Selecția se va organiza la finalul lunii februarie, la Râmnicu Vâlcea.

Dacă acceptă provocare vor munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Durata contractului este între lunile iunie și octombrie ale acestui an, cu un program de lucru de 30 – 40 de ore pe, respectiv șase zile / săptămână.

Cazarea se face în rulote. În camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat și internet wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de opt euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispozitia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului.

Vasluienii vor fi plătiți în funcție de cantitatea culeasă în lădițe sau caserole cu gramaj specific. Salariul este 0,6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite pe http://www.skat.dk.

Cei care vor să prindă  un loc de muncă în Danemarca, pe postul de culegător de mazăre, trebuie să aibă minim 18 ani și să fie dispuși la muncă fizică grea, indiferent de climă. Angajatorii ar prefera să aibă cunoștințe minime de limbă engleză, dar nu este o cerință obligatorie.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS în limba română sau în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk. Preselecția aplicanților se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate de către angajatorul danez se va face în timp util de consilierii EURES. Detalii referitoare la data, locul și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com. Termen limită de trimitere a CV-ului este 20 februarie 2018.

Informații suplimentare găsiți și pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro, sau la sediul agenției din Vaslui, str. Spiru Haret, nr. 5, Compartiment EURES, telefon: 0235/318184, 0733.975.394. (G.P)

About Tehno Redactor

One comment

  1. cazare in rulote..frumos..excelent si mai dai si bani ..mai sa se duca ai lor sa munceasca.De ce nu se duc?pentru ca nimeni nu vine in conditiile astea?dar normal cand e nevoie de sclavi apeleaza la tarile mai sarace..

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: