Home / Social / O tânără a născut în zăpadă un copil sănătos, la scurt timp după ce a chemat ambulanța

O tânără a născut în zăpadă un copil sănătos, la scurt timp după ce a chemat ambulanța

O tânără de 21 de ani, din Poiana lui Alexa (Pușcași), a născut în zăpadă, după ce, împreună cu soțul, au plecat de acasă pe jos spre ambulanța pe care o chemaseră prea târziu prin numărul de urgență 112. Atât copilul, un băiat de 2,5 kg, cât și mama acestuia, au fost transportați ulterior la spital, ambii fiind sănătoși.

Un copil perfect sănătos a fost născut în zăpadă de către o tânără de 21 de ani, asistată doar de către soțul său. Cei doi chemaseră ambulanța la numărul de urgență 112, însă nu au mai avut răbdare și au pornit pe jos în întâmpinarea autosanitarei. La vreo 300 de metri de locuință, femeii i s-a declanșat travaliu astfel încât bărbatul acesteia a sunat din nou la 112 pentru a le cere celor de la Ambulanță să se grăbească.

Autosanitara a plecat din stație imediat după solicitare și a ajuns la caz în aproximativ 15 minute. Dispecerul de serviciu a sfătuit-o pe gravidă să aștepte în casă, la căldură, ceea ce nu s-a întâmplat. La al doilea apel, echipajul medical i-a dat indicații femeii ce are de făcut pentru a nu exista riscuri cu privire la viața și sănătatea sa și a copilului. Totul a decurs bine astfel încât, atunci când au ajuns la femeie, aceasta născuse deja, starea sa și a bebelușului fiind una bună”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.

Reprezentanții SAJ Vaslui susțin că nu au nicio vină în acest caz, susținând că femeia a sunat prea târziu la numărul de urgență 112. Atât tânăra de 21 de ani cât și fiul său au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, starea lor de sănătate fiind una bună.

About Simona Vasile

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: