Home / Justitie / Bărbat arestat după ce a încercat să-și violeze nepoatele de 9 și 10 ani, în timp ce tatăl lor era în curte

Bărbat arestat după ce a încercat să-și violeze nepoatele de 9 și 10 ani, în timp ce tatăl lor era în curte

de Daniel MICU si Ionuț PREDA

Un bărbat din Pădureni (Oșești) a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol după ce și-a dezbrăcat nepoatele de 9 și 10 ani în curtea locuinței lor și a încercat să le abuzeze sexual.

Teribila intamplare s-a petrecut vara trecuta, in comuna vasluiana Osesti, chiar in locuinta parintilor celor doua surori. Intr-una din zile, bărbatul de 54 ani a mers sa il ajute la treburile gospodaresti pe tatăl fetelor. Profitand de faptul ca proprietarul trebaluia prin curte, acesta si-a sechestrat intr-o camera nepoatele, de 9 si 10 ani, le-a dezbracat si a incercat sa le violeze. A auzit insa zgomote in curte si, de teama sa nu fie surprins de fratele sau, si-a abandonat diabolicul plan.

Luni la rand, surorile nu au avut curaj sa spuna nimănui ce li s-a intamplat. Au trait cu teama pana in luna decembrie, atunci cand mama lor s-a intors din strainatate si au mărturisit totul. Ingrozita de cele auzite, femeia nu a stat pe ganduri si s-a dus glont la politie, unde si-a reclamat cumnatul.

“Barbatul de 54 de ani isi ajuta fratele in gospodărie, dar la un moment dat a profitat de neatenția lui, a dezbrăcat cele doua fete si a incercat sa le abuzeze. Ancheta în acest caz a fost demarată încă de luna trecută, odată cu depunerea plângerii, însă s-a așteptat reîntoarcerea mamei minorelor din străinătate pentru a da declarații cu privire la incident. Odată cu finalizarea cercetărilor, s-a mers la Parchet, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă pentru două infracțiuni de tentativă de viol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta. Bărbatul de 54 de ani nu a recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi încercat să le violeze pe cele două copile.

 

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: