Home / Sport / Bozo Rudic a debutat cu victorie pe banca HC Vaslui. Nu fără emoții, însă

Bozo Rudic a debutat cu victorie pe banca HC Vaslui. Nu fără emoții, însă

HC Vaslui, la primul meci sub comanda antrenorului Bozo Rudic, a surclasat CSM Bacău, o echipă extrem de arțăgoasă, care nu întâmplător ocupă primul loc în divizia A. Vasluienii au arătat lucruri bune, însă și slăbiciuni destule pe care trebuie să le estompeze dacă vor să se salveze de la retrogradare. Scorul final a fost stabilit dintr-o aruncare de la 7 metri fructificată de Andrei Popa cu trei secunde înainte de încheierea celor 60 de minute de joc.

Băcăuanii au arătat mult mai bine în prima parte a jocului, când au condus cu 4 – 2. HC Vaslui a reușit întoarcerea scorului în minutul 14, când aveau 6 – 5. Vasluienii au condus în prima parte și la patru lungimi, scor 12 – 8. Băcăuanii însă au arătat că au stofă de echipă mare și se pot lupta de la egal la egal cu echipele din Liga Zimbrilor. Cele două formații au mers cap la cap, astfel că vasluienii au intrat la vestiare cu avantaj minim, scor 14 – 13. CSM Bacău a fost mai bună și în prima parte a reprizei secunde, însă HC Vaslui a dat dovadă încă o dată de tărie de caracter, reușind egalarea la 17. Vasluienii au condus apoi în permanență pe restul desfășurării partidei.

Cel mai bun marcator al HC Vaslui a fost Gabriel Bujor, cu șapte reușite, urmat de Marian Barac, cu șase goluri și Andrei Popa cu patru. O prestație convingătoare a avut-o și noua achiziție a vasluienilor, muntenegreanul Marko Campar. Pivotul de 25 de ani a învins de trei ori apărarea adversă și a oferit siguranță și pe faza defensivă.

Gura de tun a băcăuanilor a fost Gal, cu 10 reușite. Pentru CSM Bacău au mai marcat Cotinghiu (6), Juverdeanu (5), Dumitriu (3), Păunică și Atănăsoaie (câte 2). Dar și pivotul vasluian Alexandru Ionescu.

Revanșa se joacă astăzi, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Bacău. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: