Google+
Home » Justitie » Cu microbuzul radiat, chiar sub nasul polițiștilor

Cu microbuzul radiat, chiar sub nasul polițiștilor

Andrei D., cu cetățenie moldovenească și portugheză, a eșuat în tentativa sa de a intra în țară, prin Vama Albița, la volanul unui microbuz radiat.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat la punctul de frontieră la sfârșitul săptămânii trecute, pentru efectuarea formalităților de control. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Spania. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Spania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul în cauză din Spania, cu suma de 9.700 euro și că nu avea cunoștință despre faptul că acesta nu are drept de circulație pe drumurile publice din România.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: