Home / Administratie / Primăria Vaslui curăță Piața Civică de zăpadă pentru a face loc vasluienilor pentru hora din 24 Ianuarie

Primăria Vaslui curăță Piața Civică de zăpadă pentru a face loc vasluienilor pentru hora din 24 Ianuarie

Primăria Vaslui a început, de luni, să facă pregătiri pentru sărbătoarea din 24 Ianuarie, atunci când, și la nivelul municipiului reședință, vor avea loc manifestări dedicate Zilei Unirii Principatelor. Zeci de angajați de la Goscom s-au implicat în curățarea zăpezii din Piața Civică astfel încât vasluienii să aibă loc unde să întindă hora.

Cantitățile mari de ninsori căzute în cursul săptămânii trecute nu vor fi un impediment pentru autoritățile locale din Vaslui pentru desfășurarea, în bune condiții, a Zilei Unirii Principatelor. O armată de zeci de angajați de la Goscom au fost scoși, în prima zi din această săptămână, la strânsul zăpezii din Piața Civică, acolo unde se va desfășura spectacolului aniversar de pe 24 ianuarie. 

Spectacolul folcloric dedicat Zilei Unirii Principatelor va avea loc miercuri, începând cu ora 12.00, pe scena din Centrul Civic. Alături de artiștii locali, precum Orchestra de muzică populară ”Rapsodia Vasluiului” și Ansamblul de dansuri “Hora Vasluiului”, în fața publicului vor mai susține recitaluri artiștii Ansamblului Etnofolcloric „Ștefan Vodă” Căpriana, din Republica Moldova, precum și interpretul Alexandru Brădățan, care va aduce Bucovina în inimile vasluienilor. ”Repertoriul abordat va fi special conceput pentru o zi cu profunde semnificații istorice pentru țara noastră, concertul finalizându-se cu o invitație către vasluieni de a se alătura Horii Unirii, care va avea loc în centrul orașului”, susțin reprezentanții Primăriei Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La spitalul din Bârlad se fură pe rupte

Se fură ca în codru ...

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: