Google+
Home » Justitie » Substanțe anabolizante, descoperite la Vama Albița

Substanțe anabolizante, descoperite la Vama Albița

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit, la sfârșitul săptămânii trecute, ascunse în bagajele unui bărbat, 960 comprimate de substanțe incluse în lista substanțelor interzise prin lege.

Andrei C., cu dublă cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 29 de ani, călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, cu intenția de a intra în țară. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și pasagerilor. Cu această ocazie echipa comună de control formată dintr-un lucrător vamal și un polițist de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale ale bărbatului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 960 comprimate de Strombafort și Danabol, substanțe incluse în lista celor interzise prin lege.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii substanțelor anabolizante descoperite și sancționarea contravențională a tânărului cu amendă în valoare de 30.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: