Google+
Home » Sanatate » Un bărbat din Epureni a căzut pe scările unui magazin și acum se află în stare critică la Iași

Un bărbat din Epureni a căzut pe scările unui magazin și acum se află în stare critică la Iași

de Mihaela NICULESCU

Un bărbat de 62 de ani din Bârlălești, comuna Epureni, a avut un ghinion imens, după ce sâmbătă a ieșit dintr-un magazin din localitate: din cauza vremii a alunecat pe scările înalte, pline de gheață și a căzut, lovindu-se puternic la cap.

Omul a fost adus cu ambulanța la Spitalul „Elena Beldiman”, iar în urma investigațiilor pacientul a fost trimis la Iași.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a venit la Urgențe și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fractură de os temporal stâng, prin cădere de la înălțime. Pacientul a fost direcționat către spitalul de neuro-chirurgie din Iași pentru investigații amănunțite și eventual, pentru o intervenție chirurgicală”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass – media.

Bărbatul nu consumase niciun fel de băuturi alcoolice și sătenii spun că era un om liniștit, care abia își ducea zilele din cauza sărăciei. Singurul venit este ajutorul social. Trăia singur, pentru că femeia îl părăsise, iar copiii au fost dați în plasament. Pentru că nu are pe nimeni, asistentul social din comună va trebui să monitorizeze cazul.

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: