Google+
Home » Sport » Atletic Club Bârlad și Real Junior Vaslui, din nou pe podium la Cupa “Prosport” Focșani

Atletic Club Bârlad și Real Junior Vaslui, din nou pe podium la Cupa “Prosport” Focșani

Micii fotbaliști născuți în 2009 de la Atletic Club Bârlad și Real Junior Vaslui au făcut furori în cadrul Cupei “Prosport” Focșani, bârlădenii terminând pe trei la Focșani, iar vasluienii pe doi la Odobești.

Ca de obicei, ocupantele primelor două locuri din grupe au disputat campionatul de aur, iar echipele care au terminat pe trei și patru în prima fază a competiției au disputat campionatul de argint. De această dată au fost organizate două competiții. Real Junior Vaslui a luat argintul la Focșani , după ce a fost învinsă în finala mare a campionatului de aur de Didi Junior Iași, scor 0 – 2. Atletic Club Bârlad a luat bronzul la Odobești, după ce a învins în finala mică a campionatului de aur pe Șoiii Dunăreni Galați, cu 2 – 0. Bârlădenii și-au luat astfel revanșa în fața gălățenilor, care le-au produs singura înfrângere din grupe.

Atletic Club Bârlad s-a clasat pe locul doi în grupa B, după ce a reușit două victorii și a pierdut o dată. Toate meciurile au fost extrem de disputate, cu goluri marcate de ambele echipe. Cel mai spectaculos meci a fost cel dintre Atletic Club Bârlad și Școala de Fotbal Laurențiu Muscalu București, încheiat cu victoria bârlădenilor, scor 7 – 5. A urmat un nou succes, scor 3 – 2 cu Kinder Brăila. Atletic Club Bârlad a pierdut apoi cu Șoimii Dunăreni Galati, scor 1 – 2. În semifinale bârlădenii au cedat cu 1 – 5 în fața celor de la Steaua NG București, echipă care a câștigat apoi turneul.

Real Junior Vaslui a terminat pe locul doi în grupe, după două victorii categorice și o înfrângere umilitoare. În prima partidă vasluienii au învins cu 8 – 1 pe Steaua NG București. A urmat un alt succes lipsit de emoții, scor 4 – 0 cu Stars Brăila. Didi Junior Iași a readus-o pe Real Junior Vaslui la realitate, învingând-o cu un sec 9 – 0. În semifinale vasluienii au învins Juniorul Suceava, după un meci extre de disputat, scor 2 – 1. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: