Home / Sport / Noi transferuri la HC Vaslui

Noi transferuri la HC Vaslui

Handbal Club Vaslui continuă campania de achiziții menită să întărească echipa pentru a-i facilita rămânerea în Liga Zimbrilor, primul eșalon de handbal masculin din țară. După ce și-au asigurat serviciile pivotului muntenegrean Marko Campar, vasluienii vor aborda returul cu încă două fețe noi.

HC Vaslui a semnat ieri cu interul dreapta Nicolae Ungureanu, care a jucat în tur la Steaua București, liderul Ligii Zimbrilor. Handbalistul a făcut parte din reprezentativa universitară a României câștigătoare a titlului mondial, la începutul anului 2016.
În vârstă de 23 de ani, Nicolae Ungureanu a mai evoluat pentru CSM București, timp de două sezoane, câștigând medaliile de argint. Dar și pentru CSM Ploiești.
Fost component al echipelor naționale de juniori și de tineret ale României, interul ploieștean, format la Grupul Școlar „1 Mai” (actuala secție de la CSȘ Ploiești), a fost și în vederile selecționerului naționalei seniori, spaniolul Xavi Pascual.

Pentru a asigura golul lăsat de plecarea lui Răducu Tamaș formația vasluiană și-a asigurat serviciile portarului Adrian Tenghea, în vârstă de 26 de ani. Acesta a evoluat în tur la Potaissa Turda și vine la Vaslui din postura de jucător liber de contract. Debutul său în Liga Națională s-a produs la Steaua București, pe când acesta nu avea decât 17 ani. A mai evoluat și la Energia Târgu Jiu. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: