Home / Social / (VIDEO) Băiețel de doi ani, în stare gravă după ce a căzut în cada cu apă opărită

(VIDEO) Băiețel de doi ani, în stare gravă după ce a căzut în cada cu apă opărită

de Daniel MICU

Dureri cumplite indura un copilaș în vârstă de 2 ani din localitatea vasluiana Pungesti, care a ajuns in cursul nopții la Spitalul de Arși din capitală. Intr-o clipa de neatenție a mamei, băiatul a cazut in balia cu apa fierbinte si s-a oparit pe aproape jumătate din corp.

Aseară, femeia se pregătea să îi facă baie micutului. A infierbantat apa si a turnat-o in cădiță. Fara sa se gândească vreo clipa ca băiatul ar fi tentat să se apropie, mama a mers sa aduca si apa rece, pentru a potrivi baia. Numai ca, într-o fracțiune de secundă, copilul a băgat mâna în apa clocotita, s-a speriat și a cazut in balie. Ingrozita de țipetele sale, biata femeie l-a scos imediat din apa, însă copilul suferise arsuri profunde pe manuta, pe fata si pe spate.

A fost chemat în ajutor un echipaj medical de la Ambulanta Vaslui, care a costatat că micuțul a suferit arsuri de gradele II si III pe 35% din suprafața corporală.

”I-am acordat îngrijiri si l-am transportat la Spitalul de urgență din Vaslui. Acum (adică miercuri seară – n.r) ne indreptam cu el către Spitalul de Arsi din București, unde va primi îngrijiri si tratament de specialitate”, ne-a declarat dr. Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

La spitalul din Bârlad se fură pe rupte

Se fură ca în codru ...

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: