Google+
Home » Social » (VIDEO) Băiețel de doi ani, în stare gravă după ce a căzut în cada cu apă opărită

(VIDEO) Băiețel de doi ani, în stare gravă după ce a căzut în cada cu apă opărită

de Daniel MICU

Dureri cumplite indura un copilaș în vârstă de 2 ani din localitatea vasluiana Pungesti, care a ajuns in cursul nopții la Spitalul de Arși din capitală. Intr-o clipa de neatenție a mamei, băiatul a cazut in balia cu apa fierbinte si s-a oparit pe aproape jumătate din corp.

Aseară, femeia se pregătea să îi facă baie micutului. A infierbantat apa si a turnat-o in cădiță. Fara sa se gândească vreo clipa ca băiatul ar fi tentat să se apropie, mama a mers sa aduca si apa rece, pentru a potrivi baia. Numai ca, într-o fracțiune de secundă, copilul a băgat mâna în apa clocotita, s-a speriat și a cazut in balie. Ingrozita de țipetele sale, biata femeie l-a scos imediat din apa, însă copilul suferise arsuri profunde pe manuta, pe fata si pe spate.

A fost chemat în ajutor un echipaj medical de la Ambulanta Vaslui, care a costatat că micuțul a suferit arsuri de gradele II si III pe 35% din suprafața corporală.

”I-am acordat îngrijiri si l-am transportat la Spitalul de urgență din Vaslui. Acum (adică miercuri seară – n.r) ne indreptam cu el către Spitalul de Arsi din București, unde va primi îngrijiri si tratament de specialitate”, ne-a declarat dr. Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: