Google+
Home » Administratie » Cursurile școlii din Vladia, suspendate din cauza defectării centralei. Elevii și preșcolarii vor sta acasă două zile

Cursurile școlii din Vladia, suspendate din cauza defectării centralei. Elevii și preșcolarii vor sta acasă două zile

Cursurile școlii din Vladia, în care funcționează inclusiv grupe de grădiniță, liceu și școală profesională, au fost suspendate, joi, din cauza defectării centralei. Elevii și preșcolarii vor sta acasă două zile, timpul necesar pentru rezolvarea problemei apărute.

Peste 300 de elevi de la Școala Vladia stau acasă la sfârșitul acestei săptămâni din cauza frigului din sălile de clasă. Atât copiii cât și cadrele didactice au fost nevoite să meargă acasă după ce s-a constatat că centrala termică a clădirii în care își desfășoară cursurile nu mai funcționează.

La ora 4 dimineața, atunci când s-a pornit centrala, s-a constatat că aceasta intră pe avarii. Este vorba despre un ventilator care elimină gazele în urma arderii lemnelor din centrală. S-a făcut comandă la firma distribuitoare și, din ceea ce ni s-a comunicat, piesa necesară va ajunge abia vineri astfel încât cursurile vor fi suspendate până la sfârșitul acestei săptămâni”,ne-a declarat inspectorul Constantin Turcu, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui.

Bucuria pentru elevii și cadrele didactice de la Vladia nu va dura prea mult, în condițiile în care cursurile vor trebui recuperate în perioada următoare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: