Google+
Home » Justitie » Încălțăminte în valoare de peste 14.500 lei, fără documente justificative, depistate la un control de rutină

Încălțăminte în valoare de peste 14.500 lei, fără documente justificative, depistate la un control de rutină

Polițiștii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui au confiscat miercuri bunuri în valoare totală de 14.670 lei, destinate comercializării, deoarece transportatorul nu a putut prezenta la control documente de proveniență și transport pentru acestea.

Cetățeanul moldovean Igor A., în vârstă de 30 de ani conducea un microbuz marca mercedes la intrarea în localitatea Huși, când a fost oprit de polițiștii de frontieră pentru control. Aceștia au descoperit 163 perechi încălțăminte, bunuri achiziționate în vederea comercializării, pentru care Igor A. nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Igor A. a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar bunurile în valoare totală de 14.670 lei au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a S.T.P.F. Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: