Google+
Home » Justitie » O societate comercială a rămas cu o „gaură” de 60.000 lei, după ce a fost jefuită de propriul șofer. Banii au fost cheltuiți la jocuri de noroc

O societate comercială a rămas cu o „gaură” de 60.000 lei, după ce a fost jefuită de propriul șofer. Banii au fost cheltuiți la jocuri de noroc

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Banca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Societatea comercială păgubită este cea la care bărbatul lucra ca șofer de anul trecut. Acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a pătruns prin efracție, sâmbătă seară, în sediul societății comerciale și a sustras din caserie 60.000 de lei. După comiterea faptei a pierdut cea mai mare parte a banilor la jocurile de noroc. Doar 1.800 de lei au fost recuperați și restituiți părții vătămate.

Bărbatul de 38 de ani a fost reținut de polițiști pentru o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: