Google+
Home » Social » Beat și fără permis, s-a răsturnat într-o râpă cu mașina furată de la nepotul său

Beat și fără permis, s-a răsturnat într-o râpă cu mașina furată de la nepotul său

de Crina BUTA

Doi barbati in varsta de 41 de ani, respectiv 18 ani, amândoi din comuna Iana, s-au jucat cu propria lor viata: beți criță, aceștia au urcat într-o mașină și s-au oprit exact într-o râpă, la marginea satului Siliștea.

Vineri seară, după ce au băut bine, barbatul mai in varsta a fost cuprins de spiritul aventurii și i s-a făcut poftă de plimbare cu mașina. Nu s-a împiedicat de ideea că nu deține permis de conducere și tot un ”amănunt” i s-a părut și faptul că nu are mașină. Așa că a decis pe loc să ”împrumute” autoturismul nepotului său, fără știrea acestuia.

Cei doi ”viteji” veseli foc s-au urcat în mașină și au pornit către satul Iana. Influentat de licoarea lui Bachus, ”șoferul” nu a mai vazut bine portiunea de carosabil inzapezita si a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a rostogolit într-o râpă, fiind grav avariat.

Numai o minune a făcut ca cei doi să scape cu traumatisme ușoare.

”Polițiștii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca bărbatul care s-a aflat la volan nu detinea permis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, valoarea alcoolemiei fiind de 0,44 la mie. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducere fara permis auto si conducere sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtator de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

 

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: