Home / Justitie / (Video/Foto) ULTIMA ORĂ Copil de 13 ani, împușcat la picior în timpul unei partide de vânătoare la Cârja

(Video/Foto) ULTIMA ORĂ Copil de 13 ani, împușcat la picior în timpul unei partide de vânătoare la Cârja

Accident grav în timpul unei partide de vânătoare la Cârja, în această după-amiază. Un băiat în vârstă de 13 ani a fost adus în stare gravă la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, după ce a fost împușcat în picior în timpul unei partide de vânătoare organizată la Cârja.

În momentul în care a fost adus la UPU, rănitul prezenta o fractură deschisă de femur, era stabil, echilibrat hemodinamic, conștient și cooperant. Medicii bârlădeni i-au oprit sângerarea și i-au curățat plaga. De asemenea, i s-a administrat vaccin antitetanos.

”Nu se știe exact dacă glonțul a rămas sau nu în femur. Copilul a fost transportat la Spitalul Sf. Maria din Iași, întrucât la Bârlad nu există compartiment de chirurgie ortopedică pediatrică”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

Bărbatul care l-a împușcat, cel mai probabil accidental, are 37 de ani.

Costel Farcaș, copilul împușcat, participa la partida de vânătoare, îndeplinind rolul de gonaș, împreună cu tatăl său, Viorel Farcaș, în vârstă de 46 de ani.

În aceste momente, polițiștii se află la Cârja pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut accidentul, dar și reprezentanții ITM care vor sa afle condițiile în care băiatul, care este minor, a fost încadrat ca gonaș.

”Incidentul a avut loc pe un fondul de vânătoare 37 din Cârja, zona Murgeni. O echipă operativă s-a deplasat la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Ghiorghiță.

Fondul de vânătoare aparține lui Emil Savin, socrul prefectului de Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: