Home / Administratie / Circulația de pe artera rutieră destinată traficului greu din Bârlad, îngreunată de o groapă apărută în urma unei avarii la rețeaua de apă

Circulația de pe artera rutieră destinată traficului greu din Bârlad, îngreunată de o groapă apărută în urma unei avarii la rețeaua de apă

de Mihaela NICULESCU

După mai bine de o lună, de când la intersecția străzilor Ion Popescu, Vasile Pârvan și Marcel Guguianu din Bârlad a apărut o groapă în asfalt, lucrurile au rămas neschimbate. Conducătorii auto mai au de așteptat ca groapa să fie astupată și traficul să se desfășoare în condiții normale.

Societatea Aquavas a trebuit să intervină în prima parte a lunii decembrie, în urma unei avarii la rețeaua de apă ca urmare a suprasolicitării străzii de mașinile de mare tonaj. Lucrarea de înlăturare a avariei nu s-a putut finaliza întrucât Aquavas nu are piesele necesare reparării rețelei de apă.

Pentru a preveni avarierea frecventă a rețelei, am comandat piese de metal și nu din plastic, ca cele pe care le foloseam până acum. Sunt de trei ori mai scumpe, dar mai fiabile. Deși le-am comandat în decembrie, nu le-am primit nici până acum întrucât firmele respective nu au lucrat în perioada sărbătorilor și din cele ce ne-au comunicat zilele acestea, se pare că le vom primi pe 15 februarie. În aceste condiții, nu din vina noastră, traficul din zona Muzeului va fi îngreunat timp de încă două săptămâni”, a declarat pentru Est News Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Bârlad.

În toată această perioadă, șoferii de tir sunt nevoiți să se strecoare cu greu pe strada avariată, mai ales că groapa este chiar în curbă. Rețeaua de apă a orașului, mai ales pe arterele pe care circulă autovehicule de mare tonaj, este frecvent avariată din pricina traficului intens și a mașinilor de mare tonaj, care ar trebui să circule pe șoseaua ocolitoare. Până când Bârladul va avea această șosea, astfel de situații vor apărea mereu.

About Tehno Redactor

One comment

  1. Groapa aia e de peste 10 ani!!!! in reparatii.Azi o astupa maine o sapa iar …..O fi mesterul Manole la Barlad???Sau e doar prostie ……sau e smecherie??

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: