Home / Social / O familie cu doi copii mici din Dragomirești a rămas pe drumuri în plină iarnă după ce le-a ars casa

O familie cu doi copii mici din Dragomirești a rămas pe drumuri în plină iarnă după ce le-a ars casa

O familie cu doi copii mici din Dragomirești a rămas pe drumuri în plină iarnă după ce casa le-a ars complet în urma unui incendiu care s-a declanșat de la o improvizație la un cablu electric. Pompierii nu au mai reușit să salveze nimic din locuință, chiar dacă primul care a intervenit cu o autospecială cu apă a fost Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Situație dramatică pentru o familie din Dragomirești care s-a trezit în plină iarnă fără un acoperiș deasupra capului. Casa în care locuia o femeie cu cei doi copii mici ai săi a ars complet în urma unui scurtcircuit apărut la un cablu electric defect. Întreaga familie a reușit să se evacueze la timp astfel încât nicio persoană nu a fost rănită.

Primii care au intervenit au fost voluntarii Serviciului pentru Situații de Urgență Dragomirești cu o autospecială cu apă pe care au branșat-o la rețeaua de apă a satului.

La sosirea pompierilor militari de la Detașamentul Bârlad, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Au ars 50 mp de acoperiș pe structură din lemn și învelitoare din tablă, șase geamuri, două uși, două paturi, electrocasnice și textile. S-a reușit salvarea unei anexe, precum și a două locuințe din apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Familia cu cei doi copii rămasă pe drumuri va locui, cel mai probabil, la rude. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: