Google+
Home » Invatamant » Cei mai fericiți elevi din județ: s-a stricat centrala școlii, așa că li s-a prelungit vacanța

Cei mai fericiți elevi din județ: s-a stricat centrala școlii, așa că li s-a prelungit vacanța

Cei 300 de elevi de la Liceul Vladia s-au bucurat de o minivacanță prelungită din cauza defectării centralei termice astfel încât au stat acasă nu mai puțin de cinci zile consecutive. Problema a fost rezolvată luni astfel încât cursurile vor fi reluate de astăzi pentru doar patru zile, având în vedere că, de la sfârșitul acestei săptămâni, începe vacanța intersemestrială.

Bucurie, și nu prea, pentru cei peste 300 de elevi de la Liceul Vladia, care au stat, fără foia lor, într-o minivacanță prelungită în perioada 25-29 ianuarie. Defectarea centralei termice i-a determinat pe cei din conducerea școlii să suspende desfășurarea cursurilor până la remedierea problemei. Deși, inițial, se preconiza reluarea orelor încă de luni, acest lucru nu a fost posibil pe motiv că reprezentanții firmei producătoare a centralei termice nu au livrat la timp piesa care urma să fie înlocuită.

Până la urmă, problema a fost rezolvată tot pe plan local. Piesa care s-a defectat a fost reparată la un atelier de aici din Vaslui astfel încât a putut fi înlocuită. Așteptăm și livrarea piesei comandată la firmă pe care o vom ține de rezervă”, ne-a declarat inspectorul pe management școlar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Constantin Turcu.

Cursurile din cele trei zile în care acestea au fost suspendate vor fi recuperate în semestrul doi al actualului an școlar. Programul de va fi comunicat în scris de conducerea liceului către Inspectoratul Școlar, care urmează să-l aprobe în cadrul Consiliului de Administrație din cursul acestei săptămâni. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: