Google+
Home » Justitie » Mai multe garaje din zona industrială din Vaslui, sparte de hoți pe care poliția nu i-a găsit

Mai multe garaje din zona industrială din Vaslui, sparte de hoți pe care poliția nu i-a găsit

Mai multe garaje din zona industrială a municipiului Vaslui au fost sparte noaptea trecută de către hoți, fiind furate mai multe bunuri în valoare de câteva mii de lei. Polițiștii fac acum anchetă pentru a găsi autorii și pentru a proba întreaga lor activitate infracțională.

Hoții din Vaslui nu au somn și își văd liniștiți de treabă prin municipiul reședință. De acestă dată au luat în vizor garajele din zona industrială a orașului. Fără prea mult efort au reușit să spargă trei dintre acestea, aparținând unor proprietari de la blocurile din vecinătate. Evident, au luat tot ce le-a căzut la îndemână, reușind să facă o pagubă de câteva mii de lei.

În cursul dimineții de luni am fost anunțați prin intermediul numărului de urgență 112 de către proprietarul unuia dintre garaje, un bărbat de 28 de ani, că persoane necunoscute i-au intrat prin efracție în garaj. Ulterior, echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că alte două garaje fuseseră sparte”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Ghiorghiță.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a identifica autorii furturilor și pentru a proba întreaga lor activitate infracțională. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: