Google+
Home » Justitie » Autoturism Audi căutat de autoritățile române, oprit din drumul către Republica Moldova

Autoturism Audi căutat de autoritățile române, oprit din drumul către Republica Moldova

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi, căutat de autoritățile române.

Răzvan D., în vârstă de 33 de ani a încercat să iasă din țară luni, la volanul autoturismului. La controlul de frontieră polițiștii au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, semnalare introdusă de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, la data de 25 august 2017.

Au fost efectuate verificări suplimentare, iar polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov au comunicat colegilor noștri că autoturismul nu este furat, ci face obiectul a două dosare penale deschise la Parchetul de pe lângă judecătoria Buftea privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere. Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că folosește autoturismul în baza unei procuri și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este în vreun litigiu.

Autoturismul a fost reținut la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, urmând să fie preluat de un echipaj din cadrul I.P.J. Ilfov în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: