Home / Justitie / Spărgătorii de garaje de pe strada Metalurgiei din Vaslui, care au furat bunuri de aproape 10.000 de lei, reținuți de polițiști

Spărgătorii de garaje de pe strada Metalurgiei din Vaslui, care au furat bunuri de aproape 10.000 de lei, reținuți de polițiști

Cinci persoane, între care trei minori, au intrat pe mâna poliției după ce au spart mai multe garaje din municipiul Vaslui.

Este vorba de un bărbat de 20 de ani, din județul Neamț și un minor de 14 ani, din municipiul Vaslui, care, în noaptea de 16 spre 17 ianuarie au pătruns în interiorul unui garaj situat pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui și au sustras bunuri (scule electrice și mecanice), în valoare de 7.000 lei.

De asemenea, polițiștii au identificat doi doi adolescenți de 17 ani și un bărbat de 22 de ani, toți din Vaslui, care în noaptea de 28 spre 29 februarie au spart alte trei garaje de pe strada Metalurgiei, sustrăgând bunuri în valoare de aproximativ 2.900 de lei.

Majoritatea bunurilor au fost recuperate și restituitre părților prejudiciate.

”Bărbații în vârstă de 20 de ani, respectiv 22 de ani au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliției Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Activitate de prevenire a violenței organizată de polițiști pe raza localității Bogdănești, în cadrul campaniei „Înțelepciunea nu are nevoie de violență”!

În cadrul campaniei județene de ...

Bărbat în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 67 de ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: