Home / Social / 60 de milioane de lei vechi pentru câteva afișe și niște fluturași? La Primăria Bârlad se poate!

60 de milioane de lei vechi pentru câteva afișe și niște fluturași? La Primăria Bârlad se poate!

Programul și devizul estimativ al activităților culturale și sportive propuse pentru luna aceasta au fost respinse alaltăieri în ședința Consiliului Local Bârlad de către majoritatea consilierilor. Cei mai mulți nu au fost de acord cu unele sume alocate pentru activități culturale sau alte destinații cum ar fi publicitatea.

Consilierul independent Bogdan Sârbu a avut cea mai vehementă intervenție, considerând absolut nejustificată suma de 6.000 de lei solicitată de primărie pentru materiale și servicii publicitare, in condițiile în care mijloacele de mediatizare a evenimentelor exclud presa locală. Cel puțin, cea mai mare parte a presei locale, stiut fiind că Boroș directionează publicitate doar celor care nu-l critică.

Cu toate că nu este prima intervenție de acest gen a consilierului Sârbu, el având obiecții de mai multe ori la proiectele similare din ultimele luni, niciodată nu a primit un răspuns concret referitor la fondurile pentru publicitate. Practic, primăria a lăsat de inteles că cele 60 de milioane de lei vechi vor fi cheltuie pe niște fluturași și câteva afișe!

Mi se pare o sumă exagerat de mare. Am cerut justificări în ședința comisiei de specialitate, dar explicațiile nu au fost convingătoare. Nu am înțeles unde se duc acești bani. Și până nu mi se va da o explicație, eu voi vota împotrivă”, a spus consilierul Bogdan Sârbu.

Singurii care nu s-au opus cheltuirii acestei sume exorbitante au fost consilierii PNL, însă votul lor a fost insuficient pentru ca proiectul să fie aprobat. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

Aproape 500 de locuri de muncă disponibile vasluienilor în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: