Home / Justitie / Ghinionul unui șmecheraș de 18 ani, samsar de mașini, care conducea fără a avea permis auto

Ghinionul unui șmecheraș de 18 ani, samsar de mașini, care conducea fără a avea permis auto

de Simona MIHĂILĂ

Un șmecheraș de 18 ani din Bârlad s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au descoperit că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Ghinionul tânărului a fost un accident rutier pe care l-a produs joia trecută, pe strada Paloda din Bârlad, în timp ce se afla la volanul unui Opel, autoturism pe care l-a cumpărat de la cineva și pe care intenționa să-l vândă, la rândul său.

Probabil din neatenție, din grabă sau din lipsă de experiență, șmecherașul recent devenit major, a intrat într-un autoturism care circula în fața sa, după care s-a făcut nevăzut.

”Cel care a anunțat poliția despre acest accident a fost șoferul mașinii lovite de Opel. Acesta a sesizat la 112 că tânărul a dispărut. În urma investigațiilor făcute de polițiștii bârlădeni, șoferul a fost identificat a doua zi. Este vorba de un tânăr de 18 ani, care nu deținea permis de conducere”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Surpriză, însă: tânărul nu recunoaște că el s-a aflat la volanul autoturismului, cu o zi înainte, în ciuda faptului că celălalt șofer l-a recunoscut. Mai mult, acesta din urmă le-a declarat polițiștilor că au avut chiar o încercare de a cădea la înțelegere în privința avariei rezultate în urma ciocnirii autoturismelor, înainte ca tânărul să dispară.

”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis”, a mai precizat Silvia Manta. 

About Simona Vasile

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: