Google+
Home » Justitie » Ghinionul unui șmecheraș de 18 ani, samsar de mașini, care conducea fără a avea permis auto

Ghinionul unui șmecheraș de 18 ani, samsar de mașini, care conducea fără a avea permis auto

de Simona MIHĂILĂ

Un șmecheraș de 18 ani din Bârlad s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au descoperit că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Ghinionul tânărului a fost un accident rutier pe care l-a produs joia trecută, pe strada Paloda din Bârlad, în timp ce se afla la volanul unui Opel, autoturism pe care l-a cumpărat de la cineva și pe care intenționa să-l vândă, la rândul său.

Probabil din neatenție, din grabă sau din lipsă de experiență, șmecherașul recent devenit major, a intrat într-un autoturism care circula în fața sa, după care s-a făcut nevăzut.

”Cel care a anunțat poliția despre acest accident a fost șoferul mașinii lovite de Opel. Acesta a sesizat la 112 că tânărul a dispărut. În urma investigațiilor făcute de polițiștii bârlădeni, șoferul a fost identificat a doua zi. Este vorba de un tânăr de 18 ani, care nu deținea permis de conducere”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Surpriză, însă: tânărul nu recunoaște că el s-a aflat la volanul autoturismului, cu o zi înainte, în ciuda faptului că celălalt șofer l-a recunoscut. Mai mult, acesta din urmă le-a declarat polițiștilor că au avut chiar o încercare de a cădea la înțelegere în privința avariei rezultate în urma ciocnirii autoturismelor, înainte ca tânărul să dispară.

”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis”, a mai precizat Silvia Manta. 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: