Home / Social / Petrecere cu băutură în scara blocului, între patru puști, dintre care trei erau fugiți din Centrul Rezidențial pentru Delincvenți Minori Bârlad

Petrecere cu băutură în scara blocului, între patru puști, dintre care trei erau fugiți din Centrul Rezidențial pentru Delincvenți Minori Bârlad

Veselie mare la scara unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Bârlad, sâmbătă seară, când, în urma apelului unei locatare polițiștii locali au intervenit și au ”spart gașca”. Aceștia fuseseră chemați la telefon de femeia speriată că unul dintre puștani leșinase, cel mai probabil din cauza băuturii.

”La fața locului s-a deplasat o patrulă mobilă din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constatat că cele sesizate se confirmă. A fost solicitată, prin intermediul Serviciului Unic Apel de Urgență 112, o ambulanță pentru a acorda sprijin de specialitate tânărului inconștient. Acesta a fost identificat ca fiind P. Emanuel, de 17 ani, din comuna Bălteni, și a fost transportat la Spitalul de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad”, se arată într-o informare trimisă pe adresa redacției de Poliția Locală Bârlad.

Verificările polițiștilor locali au scos la iveală că ceilalți trei tineri, toți cu vârsta de 16 ani, părăsiseră fără aprobare Centrul Rezidențial pentru Delincvenți Minori din cadrul Complexului pentru Servicii Comunitare nr. 2 Bârlad. Minorii au fost predați personalului centrului, fiind informată și Poliția Municipiului Bârlad, care deja fusese sesizată cu privire la fuga minorilor.

”Poliția Locală Bârlad adresează mulțumiri doamnei care a făcut sesizarea, întrucât s-a dovedit că unul dintre minori avea nevoie de ajutor medical iar prin reintroducerea celorlalți minori în centru s-au eliminat, cel puțin temporar, unele pericole ce puteau fi cauzate de temperaturile scăzute ori comportamentul deviant”, se mai arată în informarea semnată de conducerea Poliției Local Bârlad. (George PROCA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: