Google+
Home » Sanatate » (VIDEO) Emoții pentru nea Ionică, cel mai vechi și mai cunoscut frizer din Vaslui

(VIDEO) Emoții pentru nea Ionică, cel mai vechi și mai cunoscut frizer din Vaslui

de Daniel MICU

O sperietură zdravănă au tras, ieri, angajații frizeriei din centrul municipiului Vaslui, cea situată în vecinătatea Hotelului ”Racova”. Nea Ionică, unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți frizeri ai urbei, s-a prăbușit din picioare, chiar în timp ce se afla la lucru.

Văzându-l inconștient,  unul dintre colegii săi a sunat disperat la 112, solicitând o ambulanță.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Vaslui a fost solicitat pentru o persoană inconștientă, în zona Hotelului Racova. A ajuns la locul solicitării în câteva minute și a găsit un bărbat cu lipotimie, pe care l-a stabilizat și apoi l-a transportat în siguranță la spital pentru investigații si tratament”, ne-au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Colegii lui nea Ionică au povestit că bărbatului i s-a făcut rău, nu a mai avut nicio reacție, lucru care i-a speriat teribil. Din fericire, la sosirea medicilor, bătrânul frizer își mai venise în simțiri. A mers pe picioare la ambulanță, deși a fost nevoie să fie sprijinit. Cel mai probabil, omul a leșinat pe fondul oboselii și va avea nevoie de o perioadă de pauză pentru a se recupera.

„Am auzit că l-a luat ambulanța pe nea Ionica de la muncă. Nu mi-a venit să cred. E un om extraordinar. Mă tund la el de 20 de ani. Și eu, Și băieții mei. Acum vin și cu nepotul. E frizerul ala boem, care ți-a intrat parcă în familie, care te știe și pe care îl știi de o viață. Foarte bun! Nu am ce sa spun! O fi leșinat de oboseală, săracul! Eu îi doresc multă sănătate și să se întoarcă repede lângă noi! Săptămâna viitoare mă duc la tuns!”, a spus un Vasile M., vechi client al lui nea Ionică.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: