Google+
Home » Justitie » Automate de cafea și un chioșc, sparte în aceeași zi la Bârlad

Automate de cafea și un chioșc, sparte în aceeași zi la Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru furt, după ce a spart trei automate de cafea amplasate în Piața ”Sfântul Ilie” din Bârlad. Tânărul care a forțat automatele nu a reușit însă să fure decât 7 lei.

“Ieri noapte, la ora 01.00, pe numărul de urgență 112, a fost primit un apel prin care o persoană a anunțat faptul că trei automate de cafea din Piața Sfântul Ilie au fost forțate. Polițiștii bârlădeni au reușit să identifice persoana care a forțat sistemul de încuiere și dispozitivul de preluare al bancnotelor. Este vorba de un tânăr de 18 ani, domiciliat în Fălciu, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat”, a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt la I.P.J Vaslui.

Tot vineri, câteva ore mai târziu, la ora 11.00, polițiștii locali au constatat că încuietoarea chioșcului de lemn din Parcul Teatrului fusese forțată. Chioșcul care fusese vandalizat era practic o magazie în care Serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei ținea uneltele și sculele folosite la  întreținerea și irigarea parcului. Din cele constatate hoțul a reușit să fure două chei de aspersoare. Până ieri polițiștii nu reușiseră să-l identifice pe cel care a reușit să subtilizeze acele lucruri din chioșcul situat în zonă centrală.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: