Home / Justitie / A vrut să moară cu orice preț! Bătrâna care a încercat să-și ia viața luna trecută a reușit să-și împlinească macabra dorință

A vrut să moară cu orice preț! Bătrâna care a încercat să-și ia viața luna trecută a reușit să-și împlinească macabra dorință

de Daniel MICU

După ce lună trecută și-a tăiat gâtul, o femeie de 71 de ani din localitatea Zizinca, comuna Deleni,  fost găsită spânzurată în holul casei, ieri dimineață.

Familia bătrânei a sunat în zori la 112 și a cerut, cu disperare, ajutorul medicilor. Femeia a fost găsită inconștientă în holul locuinței, spânzurată cu o bucată de perdea. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constatate decesul bătrânei.

Pe fondul unor afecțiuni medicale mai vechi, aceasta nu își mai dorea să trăiască. La finele lunii ianuarie, ea a fost transportată la Spitalul de Urgență Vaslui, după ce și-a tăiat gâtul cu cuțitul. Medicii au salvat-o atunci, însă acum totul a fost prea târziu pentru biata femeie.

Rudele sunt în stare de șoc și deși trăiau cu spaimă că bătrâna ar mai putea încerca face rău, moartea sa violentă i-a îngrozit pe apropiați. În sat au ajuns și oamenii legii, care au început o anchetă.

“Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul va fi transportat la Morgă Vaslui, în vederea necropsiei!”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: