Google+
Home » Justitie » Doi tineri din Murgeni, suspectați că au înșelat firme de telefonie mobilă, au fost reținuți

Doi tineri din Murgeni, suspectați că au înșelat firme de telefonie mobilă, au fost reținuți

Doi tineri din Murgeni, suspectați că au înșelat mai multe firme de telefonie mobilă, de la care ar fi achiziționat cu documente false telefoane și laptop-uri de ultimă generație, au fost reținuți ieri, pentru 24 de ore.

“În urma audierilor, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a doi tineri în vârstă de 17 și 18 ani. Este vorba despre cinci infracțiuni de înșelăciune, o infracțiune de fals material în înscrisuri oficiale și una de uz de fals. Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită aparatură de falsificat documente, care a fost ridicată”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Conform acelorași surse, prejudiciul produs de cei doi a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei.

Mai mulți polițiști și jandarmi au descins, luni dimineață, în orașul Murgeni, la persoanele bănuite de înșelăciune. Potrivit reprezentanților IPJ Vaslui, persoanele vizate ar fi cumpărat, pe baza unor adeverințe eliberate de firme care nu există în realitate, zeci de telefoanele mobile și laptop-uri, care au fost ulterior vândute la prețuri mai mici decât cele din magazin. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: